Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008

ΕΚΠΑΖ (Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων και Πουλιών)


Μόλις προ ολίγου έλαβα με e-mail το κείμενο που ακολουθεί. Δεν μπορώ να μην το αναρτήσω, αφού μάλιστα και τα τρία ιστολόγιά μου έχουν την ονομασία πουλιών…
seagull – eagle – σπουργίτι


Το ΕΚΠΑΖ (Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων και Πουλιών) με την ύπαρξή του, τη βοήθεια των εθελοντών και την οικονομική ενίσχυση των ιδιωτών καταφέρνει εδώ και χρόνια να είναι ο αποκλειστικός χώρος φιλοξενίας ζώων που βρίσκονται κακοποιημένα, χτυπημένα και σχεδόν πάντα ετοιμοθάνατα, σε όλη την Ελλάδα.

Παρόλο που οι κρατικοί φορείς δεν συνεισφέρουν οικονομικά αποφάσισαν πριν μερικές μέρες πως το ΕΚΠΑΖ Β.Ελλάδας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει να υπάρχει. Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες, έκλεισε.

Κανείς δεν ξέρει το μέλλον των ζώων που υπάρχουν σ´ αυτό ούτε όσων θα βρεθούν στο μέλλον και θα χρειαστεί να μεταφέρονται πλέον στην Αίγινα. Κάποιοι λίγο πιο ευαισθητοποιημένοι θέλησαν να στείλουν μια επιστολή στον Υπουργό. Η επιστολή είναι γραμμένη στα αγγλικά επειδή προωθήθηκε και σε φιλοζωικές οργανώσεις του εξωτερικού.

Παρακαλώ όσοι επιθυμούν ας υποστηρίξουν την άποψή μας για συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου και αν μπορούν ας προωθήσουν το μήνυμα για υπογραφές, όσο περισσότερες μπορούμε.

Η σελίδα για υπογραφές είναι η ακόλουθη:
http://www.petitiononline.com/Ekpaz/petition.html

4 σχόλια:

Vassia είπε...

Ούτε αυτό δεν μπορούμε να συντηρήσουμε.......

Πρέπει για όλα να τρέχουν άνθρωποι μόνοι τους, με τη καλή τους θέληση.

Θα συμμετέχώ.
Ελπίζω σε επίλυση.

Καλησπέρα Στέφανε
:-)

Vassia είπε...

Μια επίσκεψη για να σε ρωτήσω...
που χάθηκες φίλε μου;

Φιλιά και καλό Σ/Κ
:-)

SeaGulL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
SeaGulL είπε...

Σε ευχαριστώ, Βάσια, για το ενδιαφέρον σου!...
...Απ'ό,τι βλέπεις σήμερα επανήλθα. Αργότερα θα κάνω και ανάρτηση στο ιστολόγιο και ύστερα θα κοιτάξω, μέσω Google Reader, να διαβάσω όλα τα ιστολόγια που συνήθως επισκέπτομαι... Σίγουρα θα έχουν μαζευτεί πολλές αναρτήσεις προς ανάγνωση! (Να δω τί θα πρωτοπρολάβω...)
Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!